Vehbi Kaya

Tarih: 01.10.2024 19:06

Kocagöz, Böcek’e rakip mi?

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin siyasi gelişimlerine yetişmek imkansız.

Önce Muhittin Böcek'in rakibinin Ümit Uysal olduğun yazıldı çizildi.

Ümit Uysal, yerel seçimde Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olmak istemiş olsa da Genel merkez Muhittin Böcek'te karar kıldı.

 Ümit Uysal 2024 yerel seçimlerinde 3. dönem Muratpaşa Belediye Başkanlığını kazanarak zorunlu olarak yerel siyasete de nokta koymuş oldu. 

 Böylece Böcek ile Uysal arsında var olan siyasi çekişme en azından şimdilik rafa kaldırıldı. 

KOCAGÖZ, BÖCEK’E RAKİP Mİ?

Son günlerde Antalya siyasi kulislerinde ve yerel basınında Mesut Kocagöz'ün 2028 yerel seçimlerinde Muhittin Böcek’e rakip olacağı bu nedenle ikilinin arasının açık olduğu yönünde iddialar ortaya atıldı. 

Öyle ki 

CHP, AKP MHP 'İYİ Parti kulislerinde konuşulduğuna defalarca şahit oldum. 

Buradaki amaç muhalefet partileri arasında kurnazca yeni cephe açmak olduğu apaçık ortada.

Artı,

Kurnazca hazırlanan ve servis edilen algı da tutar mı? İlerleyen süreçte göreceğiz ama benim sahsı fikrim bu algı tutmaz!!!

Çünkü

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e “kardeşimdir” diyerek defalarca Kocagöz’e güvendiğini deklare etmiş olmasına rağmen hatta Kocagöz'ün hiç sorumlu olmamasına rağmen teleferik kazasında suçluymuş gibi 58 gün cezaevinde kaldığı süreçte tutuklanmasına her fırsatta her platformda karşı çıktığını ve dayanışma içerisinde olduğunu sağır sultan bilmekte.

Ayrıca 

Kocagöz'ün Kepez’e aday olmasını ve Başkan seçilmesinde de etkin olmuştur. 

Tüm bunları biz biliyoruz da Kocagöz bilmiyor mu? 

Elbette ki biliyor.!!!

Daha önceki yazılarımda Mesut Kocagöz'ün vefalı bir siyasetçi olduğunu defalarca bahsetmiştim. Kocagöz'ü zaman zaman bazı konularda ağır eleştirilerde bulunmama rağmen aynı fikirdeyim. 

Kocagöz yaklaşık 30 yıla yakın tanırım.  Bugüne kadar arkadan dolandığına şahit olmadım. . Hatta yola çıktıklarını yolda bulduklarını satmadığını en iyi bilenlerdenim. 

Mesut Kocagöz’ün Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olması anasının ak sütü kadar heladır. 

 Hakkıdır da. 

Ancak 

 Kocagöz “zor gününde elinden tutanı unutmayacak kadarda vefalıdır”. Mesut Kocagöz, Muhitin Böcek’e rakip değil yanında duracaktır…..


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —