Tarih: 23.04.2024 08:33

isa Yıldırım'dan 23 Nisan mesajı

Facebook Twitter Linked-in

 

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 104'üncü yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir mesaj yayımladı. 

Başkan Yıldırım mesajında , ,“Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 1’inci Dünya Savaşı’nın ardından Mîsâk-ı Millî sınırları içinde ülke bütünlüğünü korumak adına 1919-1922 yılları arasında çok cepheli siyasi ve askeri mücadeleler verdi. Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı sırasında attığı en önemli adımlardan biri de TBMM’yi 23 Nisan 1920 tarihinde açmasıydı. Atatürk, dünyada ilke imza atarak TBMM’nin açılmasıyla birlikte aziz Türk milletinin geleceğini çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı armağan etti. Bizde Aksu’muzda çocuklarımızın yarınları için yoğun çalışma içinde olacağız.

Bu vesileyle,  ‘Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir!’ diyen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve arkadaşlarını bir kez daha saygı, sevgi ve minnetle anarken, bütün yurttaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —